SEO vedligeholdelse

Hold dit site og SEO opdateret

Dit site skal løbende udvikles og vedligeholdes, hvis du vil til tops i søgemaskinerne og dine brugere skal finde din hjemmeside troværdig. Få hjælp til at vedligeholde søgeord, content og udvikle nye potentialer.

Hjælp til SEO vedligeholdelse?

En vigtig del af din SEO strategi er at sikre, at din hjemmeside følge nye tekniske krav, har det rigtige indhold og udvikler sig i takt med søgeord. Det kræver løbende SEO vedligeholdelse af dit site og fokus på dets indhold.

Søgeord

Søgeord udvikler sig og nye kommer til. Det er derfor vigtigt at holde øje med, om din hjemmeside stadig rammer de rigtige søgeord og svarer på brugernes spørgsmål.

Indhold

Hvis dit content er stationært og ikke udvikler sig, er der en risiko for, at Google nedprioriterer den. Din hjemmeside skal også udvikles i forhold til både markedet og dine brugeres behov.

Konkurrenter

Hold løbende øje med dine konkurrenter, så de ikke tager din SEO placering. Bliv også inspireret til nyt indhold du måske mangler. Konkurrentanalyse er en vigtig del af din SEO vedligeholdelse.

Topic Clusters

Du får hjælp til at strukturere din hjemmeside med Topic Clusters. Vi arbejder med Pillar pages og skaber de bedste brugeroplevelser.

Teknisk SEO

Teknikken på din hjemmeside skal være i orden. Kravene udvikler sig løbende og er en del af din vedligeholdelse af hjemmesiden.

SEO vedligeholdelse

Find nogle af vores bedste tips til at vedligeholde og opdatere dit site, så du er på forkant med udviklingen.

Book os til et gratis intromøde

Få en foranalyse og en snak om jeres muligheder.

FAQ om SEO vedligeholdelse

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, vi ofte får her:

SmallBusinessHelp_FAQ

Vedligeholdelse af din hjemmeside bidrager til at du forbedrer brugeroplevelsen og holder siden sikker. Hjemmesiden er et vigtigt redskab til at præsentere virksomheden for kunder og besøgende på internettet. Hvis hjemmesiden ikke bliver vedligeholdt, kan den blive forældet og miste relevans, hvilket kan resultere i færre besøgende og mindre salg.

Nogle af de vigtigste elementer, der skal vedligeholdes på en hjemmeside, inkluderer:

  • Opdatering og sletning af indhold
  • Produceres nyt indhold
  • Opdatere Keywords
  • Sikkerhedsopdateringer
  • Opdatering af plugins og software
  • Test af funktionalitet og links
  • Mobile first – funktionalitet på mobil
  • Overholdelse af GDPR og andre regler

Hvor ofte man skal vedligeholde sin hjemmeside afhænger af forskellige faktorer, herunder størrelsen af hjemmesiden og dens kompleksitet.

Som en generel regel bør man som minimum opdatere indhold og tjekke sikkerhedsopdateringer en gang om måneden for mindre site – og løbende for større sites.

Du bør løbende arbejde med dit indhold på din hjemmeside.

At have nyt, opdateret og relevant indhold på hjemmesiden kan hjælpe med at forbedre brugeroplevelsen og de resultater, du kan opnå i  søgemaskinerne.

Opdatering og justering af fx blogindlæg, produktsider og landingssider kan også hjælpe med at øge trafikken til hjemmesiden.

Ganske kort så er Topic Cluster en vigtig del af din  SEO-strategi. Det handler om at organisere din hjemmesides indhold omkring overordnede emner og underemner.

Det hjælper med at skabe en bedre struktur og sammenhæng på ens hjemmeside, hvilket gør det lettere for søgemaskinerne at forstå, hvad siden handler om. Det giver også en bedre brugeroplevelse for dine besøgende på hjemmesiden.

Pillar Pages er centrale sider på din hjemmeside, der dækker over et overordnet emne, og som har en række  relaterede underemner via interne links.

Dette kan hjælpe med at opbygge en stærk autoritet på ens hjemmeside og gøre det lettere for søgemaskinerne at forstå, hvad ens hjemmeside handler om.

For at arbejde med Pillar Pages identificerer man de vigtigste emner, man vil dække på sin hjemmeside og derefter opbygge relevant indhold omkring disse emner.

SEO er forkortelse for søgeoptimering. 

Det dækker ganske kort over den proces man udfører for at optimere en hjemmeside til søgemaskinerne. Altså sikre at søgemaskinerne finder hjemmesiden, når en bruger efterspørger det indhold, man har på sit website.

Vedligeholdelse af hjemmesiden er en ofte overset opgave i små virksomheder, hvor der er mange opgaver til få hænder. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine online mål.
Debbie Hedegaard
SmallBusinessHelp

Har du en opgave?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil have hjælp til at få mere trafik og flere kunder ind på din hjemmeside.

Book et gratis intromøde, hvor vi ser på din virksomhed og jeres behov.

Vi tager os af din SEO

Vi giver dig indsigt i dine online muligheder og hjælper dig med at nå dine målsætninger.
SmallBusinessHelp_rank